Fito Spray: twijfelachtig in prijs en effect

Dat is iets anders. Een dieetspray uit Polen wordt nu ook al een paar maanden in Duitsland verkocht. Dat is waarschijnlijk net zo avontuurlijk als het klinkt.

Met een waardering van 0,8 op basis van de maximale rating van 20 laten de ratingportalen u weten dat dit waarschijnlijk niet echt de “Philosopher’s Stone”is.

De ingrediënten van Fito zijn allemaal te vinden in talloze concurrerende producten.

Je hoeft geen expert te zijn om te beseffen dat deze compositie waarschijnlijk niet succesvol zal zijn.

Nepstudies over groene koffie-extracten hebben in de VS al geleid tot een miljoen-dollarzaak.

De Garcinia Cambogia heeft een invloed op gewichtsverlies is ook krachtig ontkend door de wetenschap. Het lijdt echter geen twijfel dat het daarin aanwezige hydroxycitroenzuur kan leiden tot een aantal bijwerkingen, die niet onderschat mogen worden.

Ook de alom geprezen Acai-bessen voldoen niet aan zijn reputatie. Het is niet ongezond, maar je kunt er geen gewicht mee verliezen.

Hetzelfde geldt voor het extract van mango en gojibes. Tot op heden hebben de wetenschappers nog geen relevant verband kunnen leggen met gewichtsverlies.

De gebruikers zijn het vervelend dat groen en blauw veel geld hebben uitgegeven aan een ineffectief product. We hebben het over “pranken”, kan er alleen maar tegen adviseren, niet één gram weggehaald, enz.

Het Poolse bedrijf White Dot SEO is verantwoordelijk voor de distributie van deze dieetspray. Dit bedrijf staat bekend om op regelmatige tijdstippen nieuwe “wondermiddelen” te creëren.

Deze productiefaciliteit voor “medische wonderen” is al opgericht:

Zoals gebruikelijk wanneer een product meer belooft dan het kan waarmaken, is de hele website gebouwd op “trucs”. Zelfgeschreven succesverhalen. Afbeeldingen uit een fotodatabase, de afgebeelde personen weten misschien niet eens dat hun afbeeldingen worden gebruikt, maar zijn ook op veel andere websites te vinden.

De volledige structuur van de website is vergelijkbaar met andere websites van afslankproducten zoals Chocolate Slim. Blijkbaar werken we hier samen en wordt het “skelet” van de website steeds opnieuw gebruikt, licht aangepast. Dit kan natuurlijk ook kosten besparen. Of dit een goede indruk achterlaat wanneer de websites zo gelijkaardig zijn, is een andere vraag.

Wie houdt van kan ook op YouTube films bekijken die eigenlijk heel eenvoudig zijn. Je kunt dat ook weggeven.

De beloften om met deze spray tot 5 kilo per week te verliezen zijn utopisch.

De antioxidanten in het product zouden volgens de beloften van de fabrikanten het hongergevoel moeten onderdrukken. Bovendien moet het lichaam worden gedehydrateerd en ontgift. Bovendien moet ook het cholesterolgehalte in evenwicht worden gebracht.

Het is heel eenvoudig om het te nemen. U hoeft het product alleen maar in uw keel te spuiten, dat is alles. De spray zou moeten smaken als menthol, wat ook frisse adem geeft.

Volgens de fabrikant worden voor deze spray alleen natuurlijke producten gebruikt. Aangezien men zich kan beperken tot 1-2 inhalaties per dag, zijn de individuele doses zo klein dat er geen bijwerkingen te verwachten zijn. Omgekeerd heeft het geen positief effect. Vanuit dit oogpunt is deze spray gewoonweg een slecht gekozen investering.

U kunt bestellen via de interne website van Fito-Diät-Spray. De prijs voor een fles is 39,00 Euro. De consumptie is beperkt, zodat de fles waarschijnlijk een maand houdbaar is. Op deze manier gezien is deze dieetspray relatief goedkoop.

Volgens onderzoek zijn er ook meerdere exemplaren in omloop die via online apotheken worden verkocht. De uiterlijke verschijning is zo goed gemaakt dat het origineel en de kopie nauwelijks visueel te onderscheiden zijn. Het is niet altijd raadzaam om kopieën te verkopen, voordat u bij een online apotheek koopt, omdat er vaak kopieën worden verkocht.

Overgewicht mensen zullen niet slanker of gelukkiger worden met de Fito dieetspray. De meeste evaluaties zijn nutteloos. Geen enkel effect. De samenstelling en de zeer lage doseringen laten geen wetenschappelijke conclusies toe. Over verspilling praten is hier niet overdreven.

Er zijn zeker echte alternatieven zonder kosten. Een wetenschappelijk onderbouwd dieet met een geschikt dieet, sport of lichaamsbeweging zal vruchten afwerpen. Geen utopische 5 kilo per week, maar duurzaam en gezond voor lichaam en geest.

%name Fito Spray: twijfelachtig in prijs en effect

Slimmer Spray

Bestel vandaag en krijg een gratis zending en een tevredenheidsgarantie.

50% Alleen vandaag!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*