De drug Intoxic is een betrouwbare oplossing tegen parasieten en wormen!

Intoxic zuivert het lichaam d tot parasieten en wormen in een cursus.

Opgelet! Parasieten! Zij zijn bronnen van infectie- en kankerziekten. Ze beïnvloeden uw lever, longen, hersenen en hart.

Ze kunnen tot 40 cm groot worden en in 1 keer 250 eieren leggen

Gecontroleerd op tekenen van infectie!

Hoe komen parasieten in het lichaam terecht?

Een product gecertificeerd en aanbevolen door praktijkmensen om zichzelf te bevrijden van parasieten thuis.

Het kan worden toegediend door kinderen. Het bestaat uitsluitend uit het genezen van planten die verzameld zijn op ecologische plaatsen.

Het heeft geen bijwerkingen (in tegenstelling tot chemische tabletten die duizeligheid, misselijkheid, braken, biochemische parameters van de lever in gevaar brengen.

Een volledig natuurlijk en veilig product, en dus zonder recept te kopen.

Beren gal

Verwijdert voorzichtig parasieteneieren

Ferula

virussen, schimmels en bacteriën vernietigen

Sap van vruchtensap Opsomming

parasieteneieren ontleden en corrumperen zachtjes

Overzicht van 20 hulpcomponenten

herstelt de bescherming van interne organen

Debora, Napels

In 2011 werd ik geconfronteerd met een probleem van de Opistorchiasi. In die tijd was mijn conditie kritisch. Het begon allemaal met het feit dat ik een voortdurend ongemak had. Na het onderzoek ze vertelden me dat ik de plaagtesten moest doen. Zij vonden de eieren van Opisthorchis. Ze behandelden me in een besmettelijk ziekenhuis met chemische drugs. Een jaar later zijn de plagen weer teruggekeerd. Ik doe een beroep op populaire remedies. Het meest effectief en effectief is de Intoxic. Na 2,5 jaar voel ik me erg goed! Waren weg gegaan allergie, fiaton, zwakte, zwakte, duizeligheid, pijn aan de rechterbovenkant kwadrant, tong en geworden van normale kleur, darm begon te werken als een horloge!

Isabel, Milaan

Op internet heb ik de samenstelling van Intoxic zorgvuldig bestudeerd, ik heb de commentaren gelezen. Natuurlijk had ik een aantal angsten: of het me nu helpt of niet, maar na telefonisch contact met de consultants besloot ik te proberen. Ik heb de aanbevelingen zeer nauwgezet opgevolgd. Aan het eind van de cursus veranderde alles. Ik was in goed humeur, de werkprestaties waren verbeterd. Toen ik de resultaten kreeg, sprong ik met vreugde! Er was geen parasiet meer. Ik stel me voor dat ze tot 40 cm in mijn darm konden groeien! Hartelijk dank, u hebt mij genezen!

Beatriz, Rome

VI VERY RINGRACE voor zo’ n prachtig product! Onze zoon was vaak ziek, de dermatitis was het eenvoudigste! De constipatie, dan diarree, geen eetlust, bleek, met een constante pijn in de buik en no-niet en pijn in de buik. We hebben alles gedaan! De beslissing is reeds genomen om over te schakelen naar geneesmiddelen? Minder slecht dan dat hij onze tante uit de provincie kwam bezoeken, zag hij hem en onmiddellijk beter dan een dokter die het kind overkomt! Dat is wat het betekent om het leven te ervaren! Hij adviseerde Intoxic. Heer God God! Een maand later kon het kind niet meer herkend worden. Een gezond, sterk en actief wezen! En vooral het verlangen om te studeren is ontstaan! Nu ben ik voorzichtig dat geen enkele parasiet ons leven niet kapot zou maken!

Giovanni Sanzioni. Medisch toxicoloog van hogere categorie, kandidaat voor medische wetenschappen.

Ziekten veroorzaakt door parasieten als gevolg van hun frequentie zijn op de tweede plaats na verkoudheid. Nu zijn er veel middelen tegen parasieten, maar een van de eerste en Intoxic, heeft zich in tien jaar bewezen als een betrouwbaar hulpmiddel met het snelste resultaat. Ik schrijf Intoxic voor aan mijn patiënten voor de behandeling en preventie van parasitaire infecties.

Uitstekende huid, haar en nagelcondities. Het jongste aspect. Allergie is verdwenen!

De normale avond digestión sera. El sueño profundo y se se cansara menos en el trabaja. ¡Usted pees tiempo para todo!

Pest plagen zijn voor altijd uit je leven verdwenen, en daarmee ook ziekten! U en uw familie – u bent in goede gezondheid!

Be the first to comment on "De drug Intoxic is een betrouwbare oplossing tegen parasieten en wormen!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*